čtvrtek 6. prosince 2012

Tříkrálová běžecká beach party

Bylo nebylo, z hospody se kouřilo. Teda nekouřilo, protože byla nekuřácká, ale zato na našem setkání runbloggerů něco padlo. Jako vždy padlo několik piv či jiných sociálních tmelů, ale hlavně padl nápad. Ten nahodil 12HonzaDe, běžecká turbína v jedné osobě, a to že by se rád zúčastnil nějakého běžeckého otužileckého závodu. V tu chvíli ještě žádný závod nebyl. 


 

Na druhé straně stolu seděla Leona, kdysi světloplachá běžkyně, dnes hlava webu Neseď za pecí a šikovná organizátorka vlastních běžeckých závodů a setkání. To bylo jak hodit sirku do stohu. Baflo to a v tu chvíli už všechny tři
srdce hořely pro závod jasným plamenem. Konkrétně pro Tříkrálovou běžeckou beach party. Takže poznačte si datum 6.1.2013 ve 13 hodin, v tomto čase to u rybníku Martinák mezi Černým Mostem a Dolními Počernicemi vypukne.

Nebudu už internet zatěžovat dalšími slovy, mohl
by se celý zaplnit. Přečtete si ještě upoutávky Leony a Honzy a pak už šup šup na registraci.

Můžete to brát jako neoficiální sraz bloggerů, kteří se potkali díky skvělému běžeckému serveru běhej.com a díky kterému může spousta z nás svůj běžecký svět rozdělovat na ‘před běhej’ a po něm. Jistě se nás tam sejde z naší dříve výhradně virtuální skupinky dost. Ale vítáni jsou samozřejmě všichni, kdo na Tři krále nestojí o nic jiného, než mít řádně promrzlou hýžděl. A vemte si klidně plavky, nikdy totiž není taková zima, aby nemohla být ještě větší zima!

2 komentáře:

  1. A k těm plavkám přibalte sekyru na vysekání díry v ledu :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Že by si někdo v zimě zabalil plavky, ale ne sekyru? Takoví blázni snad mezi námi nejsou. Aspoň v mém světě nikdo takový není :)

    OdpovědětVymazat