čtvrtek 17. července 2008

Začátek otužilecké sezóny

Letní odstávkou teplé vody pravidelně zahajuju otužileckou sezónu. Letos bude zase o něco bohatší. Minimálně o ty dva mladé adepty tohoto zpočátku emotivního sportu.
Slavnostní zahájení proběhlo tak, že jsem mladšímu Jirkovi oplachoval pozadí. Neříkal na to nic, ale díky ledové vodičce zrychlil svou dechovou frekvenci na rapidní 2 Hz a trochu na to kulil očička. A večer jsem taky staršímu Danovi připomenul, že nám otužilecká sezóna už začala. Naběhl do vany a lel na sebe litrové kelímky ledové vody tak, že byl za chvilku jak rampouch. Řval u toho jak tygr a paní ze sociálky už určitě vytáčela to svoje číslo. Ráno už to bylo horší. Den začínal ledovou sprchou a když ze sebe ty tygří emoce dostal, tak řekl "Taťko. Ale ta teplá voda je lepší". No jo, ale teď žádná není. Budu na něm prostě ještě muset zapracovat.

Sám jdu samozřejmě příkladem. Moje kategorizace v tomto sportu je vzduchem chlazený jednoválec, letos bych chtěl pokročit do dalšího levelu - vodou chlazený jednoválec. Tož uvidíme, no..

Žádné komentáře:

Okomentovat